1. rekreativna biciklistička utrka “Battle the Bear in Vrhovine”

Kako smo i najavili KOLOVOZ je pravi mjesec da upoznate #bajkovitevrhovine!

U subotu 10.08.2019. na rasporedu je 1. rekreativna biciklistička utrka naziva ‘BATTLE THE BEAR IN VRHOVINE’ koju je u svoj kalendar uvrstio i ‘Hrvatski biciklistički savez’! Dobrodošli su mladi i stari, žene i muškarci. Ono što krasi Općinu Vrhovine su svakako predivne biciklističke rute, a jednu od njih ćemo svi zajedno proći na spomenutoj rekreativnoj biciklističkoj utrci. U ovoj utrci će uživati svi, od profesionalnih sportaša i biciklista, do rekreativaca i svih turista.

Prijave za utrku možete napraviti na sam dan iste, i to od 15:30 sati na info pultu kojeg ćete zamijetiti u samom centru naše Općine. Naši dragi volonteri će Vas informirati o svemu i odmah na početku nagraditi s jednom cool majicom, osvježavajućom vodom i ostalim promo artiklima.

Sam START utrke zamišljen je u 17 sati iz centra Općine Vrhovine, a ulazak u cilj, koji će biti smješten u blizini objekta ‘ZIP LINE PAZI MEDO’ (SRC Bijeli Vrh, Rudopolje) planiran je za 19 sati.

Ova utrka je nešto što ćemo organizacijski dograđivati, a prije svega, svake godine ponavljati i organizirati u što kvalitetnijem stilu.

Svi zaljubljenici u bicikle i prirodu će nam se pridružiti kako bi započeli jednu hvale vrijednu tradiciju u našim predivnim i bajkovitim Vrhovinama.

Na samom cilju sve natjecatelje nagradit ćemo simpatičnim nagradama!

Subota, 10.08.2019. je odličan dan za obiteljski provod. Za najmlađe smo pripremili i niz ‘starinskih zabavnih igara’!

Kao i na svakom događanju, odlične hrane i osvježavajućih pića neće izostati! Kroz program će nas voditi odlični Smiljko Kertez, a za odabir glazbe će se pobrinuti nekoliko vrhunskih dj-eva koji će nam pristići iz cijele Hrvatske. Event će trajati do ponoći, a uz Vašu opuštenost i želju za dobrom zabavom, vjerujemo da ćemo svi zajedno napraviti party za pamćenje!

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite s potpunim povjerenjem!

Uživajte u Lici, prepustite se prirodnim ljepotama bajkovitih Vrhovina!

Informacije o smještajnim kapacitetima na području Općine Vrhovine potražite na službenoj web stranici Turističke zajednice Općine Vrhovine – www.tzo-vrhovine.hr.

Svoj termin za adrenalinska uzbuđenja koja donosi ‘ZIP LINE PAZI MEDO’ rezervirajte na vrijeme, a isto možete učiniti na web stranici www.ziplineplitvice.hr .

Pozivamo vas da dođete na 1. rekreativnu biciklističku utrku ‘BATTLE THE BEAR IN VRHOVINE”, događaj temeljen na biciklizmu, a koji Vam osim iste nudi i adrenalinske avanture koju pruža sam zipline, nudi i mogućnost sportskog penjanja, bicikliranja, gađanja lukom i strijelom, uz neizostavno uživanje u samim prirodnim ljepotama Velebita koje okružuju SRC Bijeli Vrh gdje se adrenalinsko-zabavni park i nalazi!

Adresa :

TZO-Vrhovine
Senjska 48,
Vrhovine, 53223
OIB : 39290995266

Kontakt :

Email: [email protected]
Phone: +385 (53) 775 010
Fax: +385 (53) 775 601

Skip to content