BATTLE THE BEAR

Poštovani,

Pozivamo Vas na 2. rekreativnu biciklističku utrku naziva ‘BATTLE THE BEAR IN VRHOVINE’, u subotu 07.08.2021.!

Dobrodošli su svi ljudi dobre volje, kako biciklisti tako i gledatelji. Ono što krasi Općinu Vrhovine su svakako predivne biciklističke rute koje se protežu uz sami rub Nacionalnog parka Plitvička jezera, a kojih ćete dio obići i u isto se uvjeriti na spomenutoj rekreativnoj biciklističkoj utrci. U ovoj utrci će uživati svi, od profesionalnih sportaša i biciklista, do rekreativaca i svih turista.

Prijave za utrku možete napraviti na sam dan iste, i to od 15:30 sati na info pultu kojeg ćete zamijetiti u samom centru naše Općine Vrhovine (Senjska 46, Vrhovine). Naši dragi volonteri će Vas informirati o svemu i odmah na početku nagraditi s jednom majicom i osvježenjem.

Sam START utrke zamišljen je u 16:30 sati iz centra Općine Vrhovine, a ulazak u cilj, koji će biti smješten u blizini objekta ‘ZIP LINE PAZI MEDO’ (SRC Bijeli Vrh, Rudopolje) planiran je za 18:00 sati, odnosno 19:00 sati, ovisno o tome koju stazu odaberete.

Ove godine smo odlučili dati natjecateljima mogućnost da biraju između manje ili veće staze, ovisno o svojim preferencijama, pa smo tako našu biciklističku stazu ‘Stazu 1’ staviti na raspolaganje u svojoj punoj duljini od 41 km, te u manjem dijelu od oko 20 km. U nastavku ćete vidjeti fotografiju cijele Staze 1, te zelenom bojom označenu manju stazu.

Natjecatelje pozivamo da se opreme u skladu s vremenskim prilikama te koriste kacige.

Ova utrka je nešto što ćemo organizacijski dograđivati, a prije svega, svake godine ponavljati i organizirati u što kvalitetnijem stilu.

Pozivamo sve zaljubljenike u bicikle i prirodu da nam se pridruže te da zajedno stvorimo jednu tradiciju.

Subota, 07.08.2021. je odličan dan za obiteljski provod, u kojem će uživati i najmlađi, a i oni malo stariji.

Kao i na svakom događanju, odlične hrane i osvježavajućih pića neće izostati, a ugodna glazba učinit će da poželite da događaj traje duže. Događaj će trajati do 21:30 sati, a uz Vašu opuštenost i želju za dobrom zabavom, te poštivanje svih propisanih mjera, vjerujemo da ćemo svi zajedno napraviti zabavu za pamćenje!

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite s potpunim povjerenjem!

Uživajte u Lici, prepustite se prirodnim ljepotama bajkovitih Vrhovina!

Informacije o smještajnim kapacitetima na području Općine Vrhovine potražite na službenoj web stranici Turističke zajednice Općine Vrhovine – www.tzo-vrhovine.hr.

Svoj termin za adrenalinska uzbuđenja koja donosi ‘ZIP LINE PAZI MEDO’ rezervirajte na vrijeme, a isto možete učiniti na web stranici www.ziplineplitvice.hr .

Adresa :

TZO-Vrhovine
Senjska 48,
Vrhovine, 53223
OIB : 39290995266

Kontakt :

Email: [email protected]
Phone: +385 (53) 775 010
Fax: +385 (53) 775 601

Skip to content