Bloger Krule se vraća u Liku

Jadranko Hodak, poznatiji kao Bloger Krule na svojoj facebook stranici (Bloger Krule – Obrana i zaštita od gluposti) ima gotovo 200 000 pratitelja koji vjerno prate svaku njegovu riječ. Na poziv Turističke zajednice Općine Vrhovine, ovaj, svima dobro poznat Ličanin, rodom iz Plaškog, u petak, 02. kolovoza, od 19 sati nastupit će na SRC Bijeli Vrh u Rudopolju, gdje je smješten popularni adrenalinski park Zip Line Pazi Medo Kao i na svim dosadašnjim eventima gdje je nastupao Bloger Krule – ulaz je besplatan.

Popularni satiričar obožavan na društvenim mrežama, ali i izvan njih, svojim nastupom započet će niz događanja koji će se u kolovozu održavati u Općini Vrhovine. Sigurni smo da će se mnogobrojni obožavatelji i posjetitelji pronaći u tekstovima, izjavama, odnosno razmišljanjima koje će ovaj ponositi Ličanin, odnosno, kako sam za sebe kaže, podstanar, bloger i satiričar hrvatskih društvenih događanja, podijeliti zajedno s okupljenim mnoštvom.

Prvi vikend u kolovozu provedite u Lici, u Općini Vrhovine. Jedna od najvećih ličkih turističkih atrakcija smjestila se upravo u ovom dijelu predivne Like. Isprobajte najduži ‘zip line’ u Europi, obiđite sve poznatije biciklističke rute, uživajte u predivnim prirodnim ljepotama, okusite vrhunske tradicionalne ličke gastronomske specijalitete, a uz to se dobro nasmijte uz jednog od najpopularnijih Ličanina današnjice.

Bloger Krule je u jednom intervjuu prije nekoliko godina apelirao na svoje Ličane da izmisle neki novi vic o Lici i Ličanima! Kako je sam rekao, ‘Silova medvjed bukvu pa nasta Ličanin’ je jedini vic koji on zna, te se ponavlja više od 20 godina i više nikome nije smiješan. Sigurni smo da ćemo u petak 02. kolovoza uživati u humorističnom Kruletovom nastupu, a postoji velika mogućnosti da baš netko od Vas unaprijedi humorističnu i satiričnu kulturu naše Like! Dovoljno je prihvatiti ovaj izazov i smisliti novi VIC koji ćete moći ubaciti u kutiju predviđenu baš za tu prigodu, a istu ćemo pokloniti Kruletu, kako bi, kad nađe vremena, sam procijenio razinu kreativnog humora koja je ovih dana prisutna u Lici!

Vidimo se 02. kolovoza od 19 sati na ‘SRC Bijeli VRH’ u Rudopolju, lokaciji gdje je smješten popularni adrenalinski centar ‘Zip Line Pazi Medo’! Sve posjetitelje očekuje bogata ponuda hrane i pića, odličan odabir glazbe i nezaboravan nastup za koji će se pobrinuti Bloger Krule!

Adrenalinske aktivnosti na ‘Zip Line Pazi Medo’ možete isprobati svakog dana – više informacija potražite na www.ziplineplitvice.com

Adresa :

TZO-Vrhovine
Senjska 48,
Vrhovine, 53223
OIB : 39290995266

Kontakt :

Email: [email protected]
Phone: +385 (53) 775 010
Fax: +385 (53) 775 601

Skip to content