Nacionalni park Plitvička jezera nagrađen od strane Tripadvisora 2022. Travelers’ Choice “Best of the best” u kategoriji Top atrakcije – Hrvatska, Europa i top destinacije za ljubitelje prirode – Svijet

np plitvička jezera, tripadvisor 2022 1

np plitvička jezera, tripadvisor 2022 1

np plitvička jezera, tripadvisor 2022 2 1

np plitvička jezera, tripadvisor 2022 2 1

Foto: Ž. Mihić

Nacionalni park Plitvička jezera objavio je danas da ga je Tripadvisor prepoznao kao dobitnika nagrade Travellers’ Choice Best of the Best za 2022. za najbolje atrakcije – Hrvatska, Europa gdje je zauzeo drugo mjesto od deset. Također, dobitnik je nagrade za najbolja odredišta za ljubitelje boravka u prirodi na svjetskoj razini gdje je rangiran 22. na listi od ukupno 25 lokacija. S ovim nagradama Nacionalni park Plitvička jezera nalazi se među 1% najboljih lokacija koje treba posjetiti u svijetu.

U godini velike konkurencije i promjenjivih prioriteta putnika, Nacionalni park Plitvička jezera nadmašio je očekivanja i hvaljen je kao jedan od njihovih favorita. Na temelju cijele godine recenzija Tripadvisora, Travellers’ Choice Awards odaje počast najboljima u putovanjima, odajući priznanje mjestima koja su pružila najiznimnija iskustva.

 

Čestitamo pobjednicima Tripadvisor Travellers’ Choice Best of the Best 2022.”, rekla je Kanika Soni, glavna komercijalna direktorica u Tripadvisoru. “Nagrade Travellers’ Choice prepoznaju najbolje u turizmu i ugostiteljstvu, prema onima koji su najvažniji: vašim gostima. Svrstati se među najbolje od najboljih uvijek je teško — ali nikad teže nego ove godine kada izlazimo iz pandemije. Bilo da se radi o korištenju nove tehnologije, provedbi sigurnosnih mjera ili zapošljavanju izvanrednog osoblja, impresionirana sam koracima koje ste poduzeli kako biste ispunili nove zahtjeve putnika. Sjajno ste se prilagodili nedaćama.”

 

Da biste vidjeli recenzije putnika i popularne aktivnosti Nacionalnog parka Plitvička jezera, posjetite poveznicu: https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g303827-d554038-Reviews-Plitvice_Lakes_National_Park-Plitvice_Lakes_National_Park_Central_Croatia.html

Adresa :

TZO-Vrhovine
Senjska 48,
Vrhovine, 53223
OIB : 39290995266

Kontakt :

Email: [email protected]
Phone: +385 (53) 775 010
Fax: +385 (53) 775 601

Skip to content